Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Συνέχιση της οργανωτικής ανάπτυξης των Δημοκρατικών εν όψει εθνικών εκλογών


Συνέχιση της οργανωτικής ανάπτυξης των Δημοκρατικών και Πλατφόρμα συνεργασίας με ενεργούς και ευαισθητοποιημένους πολίτες και ομάδες σε όλη την Ελλάδα εν όψει εθνικών εκλογών


Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η πρώτη τακτική

συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ (www.dimokratikoi.gr).

Η ΚΕ του κόμματος διαπίστωσε το έντονο ενδιαφέρον γνωριμίας και συμμετοχής στο κόμμα που εκδηλώνουν πολίτες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Αποφασίστηκε η ενεργοποίηση όλων των μελών του κόμματος σε δράσεις οργανωτικής ανάπτυξης που θα λάβουν χώρα τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο (δημόσιες συζήτησεις, συνεντεύξεις τύπου, εκδηλώσεις κ.α.).


Επίσης, εγκρίθηκε ομόφωνα κείμενο-πλατφόρμα συνεργασίας των Δημοκρατικών στις επερχόμενες εκλογές, με προσωπικότητες και ομάδες που επιδιώκουν την ριζική πολιτική μεταρρύθμιση, την οποία προτείνουν οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ.


Τέλος, συγκροτήθηκε Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, που αποτελείται από μέλη και φίλους που θέλουν να συμβάλουν στον προεκλογικό αγώνα των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ και στην οποία θα συμμετέχουν επίσης όσοι θα συμφωνούν με την πλατφόρμα και θα κατέλθουν ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι, συνεργαζόμενοι με τους Δημοκρατικούς στις εθνικές εκλογές.


Η πλατφόρμα που αποκαλείται «Πλαίσιο Δημοκρατικής Συνεργασίας», θα παρουσιαστεί από τον πρόεδρο του κόμματος Μελέτη Μελετόπουλο και στελέχη των Δημοκρατικών στα ΜΜΕ, τον τύπο και τους bloggers την Τετάρτη 8 Ιουλίου, στην Ένωση Ξένων Ανταποκριτών, Ακαδημίας 23, στις 12.30.


Το γραφείο τύπου: grafeio_typou@dimokratikoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου