Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

ΕΚΡΥΒΑΝ 14 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ "ΕΛΕΝΑ"

Μυστήριο με ασθένεια στο μαιευτήριο "ΕΛΕΝΑ"
Έρευνες διεξάγει το υπουργείο Υγείας για την περίπτωση του μαιευτηρίου Έλενα, όπου οκτώ νοσηλευτές καταγγέλλουν ότι παρουσίασαν αλλεργικά συμπτώματα. Την Τρίτη, πάντως, έγινε έκτακτη σύσκεψη στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας.

Έρευνες διεξάγει το υπουργείο Υγείας για την περίπτωση του μαιευτηρίου Έλενα, όπου οκτώ νοσηλευτές, που εργάζονται σε συγκεκριμένο κτίριο του νοσοκομείου, καταγγέλλουν ότι παρουσίασαν αλλεργικά συμπτώματα.
Πριν από 15 ημέρες μια νοσηλεύτρια έχασε τη ζωή της από αλλεργικό σοκ, ενώ τώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διευκρινισθούν τα αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, καταγγελίες εργαζομένων αναφέρουν ότι λιποθυμικά επεισόδια και εκδηλώσεις αναπνευστικών προβλημάτων στον χώρο του μαιευτηρίου «Έλενα» είχαν εκδηλωθεί και πριν από τον αιφνίδιο θάνατο της 45χρονης μαίας, μητέρας δύο παιδιών, στις 15 Ιουλίου.
Την Τρίτη έγινε έκτακτη σύσκεψη στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας. Πάντως, οι αρμόδιοι εμφανίζονται καθησυχαστικοί και λένε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τους υπόλοιπους εργαζομένους και τους νοσηλευόμενους.

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ σημειώνει: Διαβάστε τα σχόλιά του >>>>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου